joi, 14 mai 2015

Cum sa iti amenajezi casa intr-un stil modern...



Mobila calitate germania
Daca vrei ca locuinta ta sa te reprezinte, nu trebuie decat sa iti lasi imaginatia sa-s-ti zburde in voie. Daca vrei o casa care sa nu se incadreze in tipare, nu iti trebuie decat putina indrazneala.

De la mobilier si pana la decor, totul trebuie sa se alinieze stilului tau.

Si daca tot nu stii de unde sa incepi, mobile-detolit.ro  iti sugereaza cateva trucuri care iti vor face locuinta unica.
Alege un punct focal, sa zicem canapeaua care sa fie inima camerei tale. Odata ce ai ales acest punct si locul in care vrei sa il plasezi poti sa incepi decorarea in jurul lui. Acest truc va face ca interiorul tau sa arate mai spatios decat este in realitate.

Scapa de lucrurile pe care nu le-ai mai folosit in ultimul an - este sfatul designerului Karim Rashid. Intr-o casa mica nu iti poti permite luxul de a pastra mobila veche si oricum nu are nici un sens sa o indesi intr-o camaruta doar pentru ca nu vrei sa o dai.
Cum alegem mobilierul ?
Este destul de dificil sa alegem mobilierul potrivit pentru casa noastra, avand in vedere oferta varianta de pe piata. Pe langa aceasta de multe ori ne place un living dintr-o revista dar nu stim ce sa facem in continuare…ce alegem in dormitoare, bucatarii sau bai?

Mobilier germania timisoara

Pe scurt, iata cateva puncte de care puteti  tine cont pentru a face alegerile mai usoare:
  1. Urmareste confortul , functionalitatea si necesitatea mobilierului !
  2. Alcatuieste-ti bugetul
  3. Alege stilul intregii case: modern, minimalist sau clasic
  4. Alege cromatica spatiului : nuante calde ori reci ! Depinde de acceptul intregii familii.
  5. Alege mobila la comanda si simulari 3D
  6. Alege canapele si fotolii confortabile, tinand cont de stilul intregului mobilier . Pentru un living generos putem alege un coltar de mari dimensiuni  ori set de canapele si fotolii , cu tapiteria in cromatica calda (crem, caramel, nuante de bejuri, bleo, violet , etc).

Dulapuri timisoara

De regulă, patul reprezintă elementul central al dormitorului. Când îl proiectaţi, gândiţi-vă în primul rând la suprafaţa încăperii, un pat mare diminuând libertatea de mişcare dacă încăperea este mică. Amplasaţi patul în aşa fel încât să lăsaţi un spaţiu de minim 60 cm faţă de perete, pentru a vă putea mişca în jurul său.
De asemenea, este bine să aveţi în vedere şi distanţa dintre terminala patului şi uşa dormitorului. Între acestea, ar trebui să existe un spaţiu de minim 80-90 cm. De câteva principii fengshui nu strică să ţineţi seama: alegeţi un pat cu o tăblie solidă şi nu îl poziţionaţi cu picioarele spre uşă.